Het feit over High pressure luchtslang dat niemand voorstelt

Betreffende een vloeistofspuitpistool kun je reinigingsmiddelen, wasmiddelen en sproei-olie spuiten. Een vloeistofspuitpistool kan zijn ook een aardig hulpmiddel voor dit in een was zetten, verzegelen en impregneren van oppervlakken.

Daarnaast heeft de goede druk naast het gunstige zwaarte en een gunstige afmetingen nog meer baten. Zo geraken, tijdens het werken betreffende een tacker, de nag

Stalen signaalketting van hoogwaardige kwaliteit, bijzonder passend voor het afzetten betreffende een showroom en ook binnen mits buitengebruik.

Deze luchtpomp kan zijn voorzien betreffende interne beveiliging. Deze interne beveiliging zorgt ervoor het een pomp stopt bij versleten membranen. Nader kan zijn de luchtpomp voorzien over 9mm slangtule.

De Aquaforte V-series luchtpompen bestaan bijzonder stil en krachtig. Behuizing kan zijn geschapen over hoogwaardige aluminium legering.

Ons perslucht-kitpistool is passend voor gangbare kitpatronen (310ml). Mede door een traploze snelheidsregeling kun je een kit exact doseren. je hebt geen hinder aangaande nalopen met het materiaal via een snelontluchting bij dit loslaten van de trekker.

Met de Flow Control met Aquaforte kan u het toerental aangaande uw vijverpomp volstrekt alleen regelen! Deze toerenregelaar aangaande Aquaforte kan zijn bestemd wegens vijverpompen betreffende een A-synchroon motor.

Het kan zijn verkrijgbaar in 4 verscheidene lengtes (1m, 2m, 5m en 10m) en is bestand tegen slijtage, bezit een goede veerkracht en is eenvoudig mee te nemen. De slang mag op iedere gewenste lengte wor

Iemand die ons haspel zoekt betreffende ook schuko-aansluitingen mits een 16A-krachtstroomaansluiting doet met het middel ons prima investering. Degelijk en degelijk op al die vlakken, en betreffende 30 meter kabel buitengewoon flexibel inzetbaar.

EPDM loodvervanger is 100% betreffende EPDM loodvervanger click here betreffende een aluminium membraan er in verwerkt en kompleet butyl kleeflaag met de onderzijde.

Voeg het volgende telefoonnummer toe met de contactlijst over jouw mobiel en jouw kan het via WhatsApp alsnog sneller bereiken: 0615223400

Bovendien heeft de goede druk behalve dit gunstige gewicht en de gunstige afmetingen alsnog verdere voordelen. Zo worden, tijdens dit werken betreffende een tacker, de nag

Sluit de compressor aan op ons een straalcabine ofwel ander apparaat betreffende deze flexibele rubberen compressor slang . Een slang heeft ons binnendiameter met 10 mm en mag een druk tot 15 bar aan!

Robust hose to be used at construction sites or in workshops. Flexible hose that remains flexible een momentje at low temperatures (-5° C) and does not form loops while working (preventing tripping accidents). The hose is prefabricated with coupling and plug nipple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *